TV voditeljka se bori za život

Sandra Denda, novinarka i producentkinja emisije "Kuća od srca", teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se juče oko devet sati dogodila u okolini Kovina.

17
A- A A+
udes nesreća nezgoda saobraćajna nesreća poginuli povređeni uviđaj Foto: Mondo/Mario Milojević

Ekipe Hitne pomoći izašle su odmah na mesto nesreće, a novinarka je zadobila teške povrede glave, pišu "Novosti".

Sa Sandrom u kolima je bila izvesna D.J. koja nije povređena, a na suvozačevom mestu bio je Aleksandar čija kuća je trebalo da se gradi.

Dendin automobil je iz još uvek neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu i upao u kanal dubok tri metra, gde se i prevrnuo na krov.

"Zbog položaja automobila nije bilo moguće doći do nje, pa su morali da dođu iz komunalnih službi, da podignu i izvuku auto, kako bi je izvadili. Ženi je automobil prikleštio glavu, a prizor na mestu nesreće bio je jeziv", kaže sagovornik i dodaje da je žena s teškim povredama, opasnim po život, prevezena u beogradski Urgentni centar.

"Nalazi se na odeljenju intenzivne nege i lekari čine sve da joj spasu život", objasnio je sagovornik beogradskog dnevnika i dodao da je žena, koja je upravljala automobilom, lakše povređena, dok je mladić, koji je takođe bio u kolima, na sreću, prošao bez povreda.

Povezano

Sve vesti