Tragedija: Otac se izbo nožem zbog smrti bebe

Autor:

F. L. (19) iz Srpske Crnje izbo se nožem više od 15 puta ispred Prijemnog odeljenja Opšte bolnice u Kikindi kada je saznao da mu je preminuo devetomesečni sin.

16
A- A A+
Hitna, vozilo hitne, hitna pomoć Foto: MONDO/Nikoleta VukčevićOn je u ovu ustanovu došao u petak uveče sa medicinskom ekipom Doma zdravlja iz Srpske Crnje koja je u ovu bolnicu dovela njegovu bolesnu bebu, koja je, po svemu sudeći, preminula na putu do bolnice, pišu "Novosti".

F.L. se trenutno nalazi na lečenju na Klinici za grudnu hirurgiju Instituta za plućne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici.

Lekari kikindske bolnice kažu da je u ovu ustanovu dovezena beba koja je prestala da diše, pokušana je reanimacija, ali nije uspela, a onda se otac deteta izbo nožem na vratima bolnice. Lekari su odmah ukazali pomoć povređenom čoveku i uputili ga na delje lečenje u Sremsku Kamenicu.

"Telo deteta poslato je na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novi Sad da bi se utvrdio uzrok smrti. Otac deteta se sam povredio nožem kada je saznao da je dete preminulo i hitno je transportovan na lečenje u Sremsku Kamenicu. Ispitujemo dalje okolnosti ovog događaja", kažu u PU Kikinda.

Povezano

Sve vesti