Neko se usudio NJU da maltretira?!

Autor:

Njen šamar može da vas ubije.

Žestoka ratnica Brijena od Oporja nas je sve oduševila na malim ekranima u seriji "Igra prestola" i ne možemo ni da zamislimo da je bio neko dovoljno lud da joj se otvoreno suprotstavlja.

Međutim, u životu glumica Gvendolin Kristi nisu postojali mačevi i teški oklopi, a zbog svoje natprosečne visine (190cm) bila je čest predmet pažnje siledžija kroz osnovnu i srednju školu.

15 stvari koje niste znali o kalisi Deneris Targarjen

"Moda i odeća koju sam nosila je postala za mene neka kombinacija bekstva od neprijatnog narativa u koji sam bila uvučena u školi, gde su me stravično maltretirali. Sve mane, kompleksi i ružni delovi, šta god to značilo, mogu da postoje i lepota može da se nađe u njima. To je ono šta ja želim da lepota bude", naglasila je ona u intervjuu za "ES" magazin.

Ko bi smeo nju da prepadne?! (FOTO, VIDEO)

"Ili misliš da si nekonvencionalan i da nema mesta za tebe, pa zbog toga treba i da nestaneš, ili pomisliš da si srećan da budeš na marginama. Jer, ako biti prihvaćen znači živeti zlobno i bez saosećanja, onda ne želim da budem tamo. Srećna sam ovde sa svim drugim otpadnicima koji pokazuju ljubav i podršku jedni drugima", naglasila je Gvendolin.

Ona je tako dodala da je uloga u "Igri prestola " za nju bio kako profesionalni, tako i privatni trijumf.

Povezano

Sve vesti