Poginuo radnik na Žeželjevom mostu

Autor:

D. Đ. (38), koji je radio na novom drumsko-železničkom mostu, preminuo je nakon što je jutros oko devet časova pao sa visine, javlja novosadski portal 021.rs.

166
A- A A+

U Hitnoj pomoći su za taj portal rekli da je 38-godišnji muškarac u Urgentni centar prevezen u besvesnom stanju, sa teškim telesnim povredama. Klinički centar Vojvodine saopštio je da je nakon lečenja i neuspele reanimacije muškarac preminuo.

"U prepodnevnim časovima u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, kolima hitne pomoći dovezena je muška osoba Đ. D. 38 godina sa višestrukim povredama celog tela.

Nakon sprovedenih intenzivnih mera lečenja i reanimacije dolazi do letalnog ishoda i konstatuje se smrt", navodi se u saopštenju Kliničkog centra Vojvodine, koje prenosi Tanjug.

Tačne okolnosti pod kojima se dogodio incident biće utvrđene nakon uviđaja, koji je u toku.

Novi drumsko-železnički most otvoren je za drumska vozila 1. septembra.

U Srbiji se za manje od mesec dana dogodilo niz nesreća u kojima su stradali radnici. Pre pet dana jedan radnik je pao sa krova u Luci Beograd, 14. septembra na gradilištu Beograda na vodi su poginula dva radnika, a 29. avgusta jedan radnik je poginuo, nakon što se na njega srušio zid zgrade na gradilištu kod nekadašnje američke ambasade, u bloku između ulica Kneza Miloša i Sarajevske.

Povezano

Sve vesti