ODVRATNO!

Autor:

Takmičar u rijalitiju Zadruga diskvalifikovan zbog odvratne šale na račun stradale male Milice Rakić tokom bombardovanja.

Učesnik Zadruge Bojan Gaćeša ispričao vic na račun male Milice Rakić koja je tragično stradala tokom NATO bombardovanja 1999. godine.

"Gde je bila mala Milica tokom bombardovanja? Svuda", ispričao je Gaćeša, na šta su NARAVNO svi burno reagovali.

Društvene mreže su se bukvalno usijale, zbog najblaže rečeno podsmevanju tragično nastradale devojčice.

Zašto nikada neću zaboraviti NATO bombardovanje

Ubrzo potom, oglasio se i Željko Mitrović sa odlukom da će Bojan Gaćeša napustiti rijaliti. On je uputio izvinjenje gledaocima zbog njegovog ponašanja i pokazao da će i ostali slično proći, ako se neprimereno budu ponašali.

"Poštovani gledaoci, moram kao vlasnik i direktor Pink media Grupe da kažem da smo svi šokirani i zgroženi onime što se dogodilo danas u 'Zadruzi'. U toku zadatka koji je trebao da donese smeh među učesnike, Bojan Gaćeša je ispričao vic koji je i kao šala sramotan čak i u privatnim krugovima, a posebno na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. I pored toga, osećam potrebu da u svoje lično ime osudim ovo. Žao mi je što je bilo ko od učesnika našeg rijalitija i pomislio da sme da izgovori nešto toliko ružno i uvredljivo. Iako ova situacija nije emitovana na TV Pink, ono što je Bojan izgovorio izazvalo je opšte gnušanje i apsolutno je za svaku osudu".

Gaćeša je tokom odlaska iz Zadruge rekao da mu je žao i da uopšte ne zna zašto je to ispričao.

"Uopšte se nije odnosilo na to što sam rekao i ja nosim posledice od te 1999. godine. Znam da je ovo izazvalo veliku buru napolju i još jednom se izvinjavam".

Podsetimo, Milica je imala svega tri godine kada su geleri od raketa ispaljenih iz NATO aviona pogodili njenu kuću u beogradskom naselju Batajnica. Nedužnu devojčica je smrt od projektila, jednog od mnogih ispaljenih u akciji, u narodu poznatoj kao "Milosrdni anđeo" zatekla u kupatilu – na noši.

Mala Milica - rana na duši Srbije

Povezano

Sve vesti