Pedofil ili pijanac? Potera za muškarcem u Nišu

Autor:

Niška policija traga za muškarcem koji je početkom nedelje primećen kako se pijan tetura i skida pantalone na trotoaru pored Medicinskog fakulteta.

3
A- A A+
policija, nesreća, saobraćaj, rotacija, saobraćajna policija, saobraćajac, milicija, patrola, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

U Policijskoj upravi u Nišu rekli su agenciji Beta da nema nijedne prijave da je ta osoba na bilo koji način ugrožavala decu iz obližnje osnovne škole kako je prethodno objavljeno na društvenim mrežama.

"Na društvenim mrežama pojavili su se natpisi da je u blizini škole pedofil sa spuštenim pantalonama onanisao i dozivao devojčice. Mi takvu prijavu roditelja i dece nemamo. Imamo prijavu direktora škole o pijanom licu koje je skidalo pantalone pored fakulteta", izjavili su u policiji.

Manijak iz tramvaja saslušan, evo šta je rekao!

U policiji su kazali da proveravaju sve informacije koje su se pojavile u vezi s tim slučajem i da radi na utvrđivanju identiteta muškarca koji je primećen kod Medicinskog fakulteta.

Prema natpisima roditelja na društvenim mrežama, muškarac je sa spuštenim pantalonama onanisao i dozivao devojčice u ponedeljak popodne na parkingu između Medicinskog fakulteta i škole "Car Konstantin", a pobegao je kada je jedan od očeva koji je čekao dete ispred škole krenuo da ga juri.

Povezano

Sve vesti