Tražili ste - dobićete!

Autor:

Zbog ogromnog interesovanja Željko Joksimović zakazao još dva koncerta u Sava Centru.

1
A- A A+

Zbog ogromnog interesovanja publike, jedan od najpopularnijih muzičara na ovim prostorima Željko Joksimović zakazao je još dva koncerta "Dva sveta" u Sava Centru. Joksimović je rasprodao prvi koncert 03. decembra, a novi termini su 06. i 12. decembar.

"Prošle godine napunili smo četiri Sava centra u decembru, a izgleda da ćemo tako i ove. Radujem se što je publika zainteresovana da čuje nove pesme i nov repertoar, koji smo potpuno promenili.Svakodnevno imamo probe i kada sam čuo nove aranžmane pesama Gde je sad moj Beograd, Flojd, Tango Argentino, ali i Milimetra i Ponelo me – verujte mi da sam osetio adrenalin kakav dugo nisam. Nestvaran zvuk i aranžman. Svi muzičari, a ima ih više od trideset u projektu uživaju i pružaju svoj maksimum. Imamo puno iznenadjenja, imamo specijalnu gošću koja će ostati tajna još neko vreme, a pripremamo i priču, moju ličnu o svakoj pesmi koju ću izvoditi. Jedva čekam susret sa publikom", izjavio je Željko Joksimović.

Muzičar je zakazao i koncert 07. decembra u Novom Sadu, a nedavno je promovisao novi singl "Menjaj pesmu" koja je postala hit nakon samo nekoliko dana.

Projekat "Dva sveta" pokrenut je pre tri godine, i predstavlja jedinstven spoj obrada pesama Željka Joksimovića I drugih autora. Ove godine Joksimović je obradio numere iz filmova i serija čiji je autor Zoran Simjanović, jedan od najcenjenijih muzičkih autora na ovim prostorima. Pevačje više puta naglašavao da njegov rad izuzetno ceni i da je počastvovan što su ostvarili saradnju na ovom projektu.

Podsetite se MONDO TV priloga sa Željkom:

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti

Mondo izdvojeno