• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Korodor 10: Ministarka Mihajlović "natrljala uši" Ežisu

Izvor Tanjug

Ministarka građevine Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa predstavnicima francuske kompanije Ežis, i rekla da Srbija očekuje veću efikasnost u gradnji Koridora 10.

  Koridor 10 - sastanak Mihajlović i firme Ežis Izvor: MONDO/Predrag Vujić
Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Ežis je angažovan kao tehnička pomoć Koridorima Srbije na izgradnji Koridora 10, a Mihajlović je istakla da vlada ulaže veliki napor da se autoput kroz Grdeličku klisuru završi do kraja godine i da od te francuske kompanije očekuje veću efikasnost.

Sastanku su prisustvovali direktor Ežisa za Evropu Metju Lusijer sa saradnicima, predstavnici ambasade Francuske i čelinci Koridora Srbije.

Zbog Grdelice prijave protiv 16 inženjera

Mihajlović je istakla da Vlada Srbije i Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastukture ulažu ogroman napor kako bi završili Koridor 10 i do kraja godine pustili u saobraćaj južni krak kroz Grdeličku klisuru, saopštilo je ministarstvo.

Bilo muke: Asfalitira se i tunel Manajle na Koridoru 10

"Ono što nam od vaše kompanije treba jeste mnogo veća efikasnost i brzina odgovora za sve zahteve Koridora. Zadatak Ežisa je da zaštiti Koridore Srbije, jer bez vas posao ne može da se završi, a ne da usporavate njihov rad. A svako usporavanje nama nanosi štetu", istakla je Mihajlović.

Direktor Ežisa za Evropu Metju Lusijer istakao je da jako ceni sve što Vlada Srbije i Koridori Srbije rade na završetku Koridora 10 i da su vrlo zabrinuti zbog iznetih kritika.

"Svi zahtevi koje ste izneli su legitimni i realni i ono što mogu da vam obećam je da ćemo sa svoje strane učiniti sve kako bismo u najbržem roku odgovarali na sve zahteve Koridora Srbije", istakao je Lusijer.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ja Sjecam Se

Da sigurno.

special image