Svi će da umru, a ONA da vlada?!

Autor:

Ovo nam se nikako ne dopada!

Svi će da umru, a ONA da vlada?! Foto: YouTube/Screenshot/HBO

Fanovi "Igre prestola" su smislili novu teoriju za kraj epske sage koju pratimo već godinama.

Ta teorija podrazumeva da Sersei Lanister bude jedina koja će preživeti krvoproliće u ratu protiv Kralja noći tako što će ponuditi kao žrtvu svoje nerođeno dete!

Znači, svi naši omiljeni junari bi mogli da završe bez glave do kraja osme sezone, što je prilično mračno predviđanje... Fanovi pretpostavljaju da bi Serseiono dete moglo da bude ključno za zaustavljanje Kralja noći ukoliko bi ona pristala da ga preda u zamenu za to da sama vlada i ima neograničenu moć - što verujemo da bi sigurno uradila.

IGRA PRESTOLA: Šta kažu proročanstva?

"Šta ako Sersei jedina preživi tako što će ponuditi svoje dete Kralju noći i na kraju vladati nad svima kao što je oduvek i želela?", okačio je jedan fan u forumu na Redditu.

Međutim, možda ima nade smatra drugi...

"To bi mogao da bude njen finalni plan. Doduše, Džejmi to neće dozvoliti i pokušaće da je zaustavi. Tako on na kraju ubije nju, što sigurno hoće. Onda Kralj noći ubije njega."

Ipak, omiljeni scenario u ovoj teoriji nam je sledeći:

"I dalje mislim da će Arja ubiti Sersei dok bude nosila Džejmijevo lice. Tako će zadovoljiti fanove koji žele da to bude Džejmi i one koji žele da to bude Arja, a ostvariće se na neki način i predviđanje Megi."

Megi joj je prorekla - "kada te suze budu ugušile, valonkar će ti stegnuti ruke oko belog grla i utrnuti ti život". Ako niste čitali knjige, "valonkar" na visokovalirijskom znači mlađi brat, i mnogi misle da će to biti Tirion, ali to bi bilo previše jednostavno, zar ne?

Šta vi mislite o svemu ovome i koje su vaše teorije?

Povezano

Sve vesti