mondo.rs

Milojević odbio razgovor o ponudi sa Istoka

Autor:

"Neću o tome da pričam ništa", rekao je Milojević i sklonio se iz kadra.

Milojević odbio razgovor o ponudi sa Istoka Foto: MN Press

O igri, pripremama, fudbalerima novim i starim, rotaciji, konkurenciji i ciljevima – uvek.

O navodnim ponudama – ne.

Trener fudbalera Crvene zvezde, Vladan Milojević, nije želeo da odgovori na pitanje novinara TV Arenasport o navodnoj ponudi koju je dobio iz Saudijske Arabije, a koju je klub takođe navodno odbio.

Konkretno, vest je glasila da je Al Ain poslao ponudu od dva miliona evra crveno-belima uz platu od tri miliona evra godišnje njenom treneru, ali da je rukovodstvo kluba iz Ljutice Bogdana reklo: "Ne".

"Neću o tome da pričam ništa", rekao je Milojević i sklonio se iz kadra.

VIDEO: CRVENA ZVEZDA - MARIBOR 1:0

Pre toga, posle pete pobede u Turskoj u isto toliko provera, a šeste računajući i prvi deo priprema na Kipru, Milojević je rekao…

"Malo smo se pribojavali ove utakmice, jer pred kraj uvek može da dođe do problema, tako da sam zadovoljan i što je sve završeno na pravi način. Zadovoljan sam i odnosom prema igri, 25 dana smo 'sami', momci jedva čekaju da se vide sa svojim porodicama...", analizirao je strateg crveno-belih.

Rival, Maribor?

"Tako smo i birali protivnike, koji su šampioni, koji igraju Ligu šampiona... Maribor je jako dobro sastavljena ekipa", rekao je i dodao:

"Malo ćemo izanalizirati prvo poluvreme, dugo smo 'palili motore', momci su sporije ušli u utakmicu, ali negde od sredine prvog poluvremena do kraja bio je to dobar tempo, stvorili smo nekoliko šansi i na kraju pobedili".

VIDEO: PERFEKTNA ZVEZDA, PERFEKTAN I MARIN!

Simić: Odlična provera

Svojim ulaskom u igru na početku drugog poluvremena, Veljko Simić je uspeo da razmrda saigrače i doprinese konkretnijim napadima na protivnički gol. "Bila je ovo odlična provera, zaista su jaka i čvrsta ekipa. Vidi se da su redovni učesnici evropskih takmičenja. Možda se sretnemo na leto u kvalifikacijama, ali ne biramo protivnike, gledamo samo sebe. Važno nam je da budemo potpuno spremni, a ima još dosta do leta. Sada nam je najvažniji uspeh u prvenstvu i kupu", istakao je vezista crveno-belih koji je ušao umesto Alekse Vukanovića i igrao po levom krilu.

Debitovali su Gajić i Vulić.

"Dobar je bio odnos svih prema igri, a raduje me što su i novajlije odigrale prve minute i potvrdile da su dobra pojačanja. Trebalo bi da nastave da rade i da se što pre integrišu u naš sistem i ono što želimo da igramo", rekao je trener šampiona, koji praktično ima dva tima na raspolaganju.

"To je dobro za Crvenu zvezdu, veliki je kapital imati takve igrače. To su dobri momci i često razgovaram sa njima, oni razumeju da nekada čak neće igrati ni najboljih 11, već onih 11 sa kojima želimo nešto da postignemo u tom trenutku. Imaju želju da stignu do cilja, a cilj su titula i Kup. Zato je dobro što je konkurencija jaka, na njima je da nastave da pružaju maksimum svakog dana".

Crveno-beli se u subotu vraćaju u Beograd, u ponedeljak bi trebalo da bude održana promocija najzvučnijeg pojačanja ove zime - Mirka Ivanića, a potom će prolećna premijera u crveno-belom derbiju sa Vojvodinom biti odigrana u subotu od 16 časova u Ljutice Bogdana.

Uskoro opširnije...

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.