Srbija dobila nov festival - ULAZ! (FOTO)

Autor:

Na festivalskom nebu Srbije rađa se nova zvezda - u julu vas očekuje čak 40 koncerata najpoznatijih imena regionalne muzičke scene!

Srbija dobila nov festival - ULAZ! (FOTO) Foto: Promo: Ulaz

Najveći festival popularne muzike u regionu okupiće ovog leta najpoznatija imena muzičke scene na tri tematske bine.

Publika će na otvorenom prostoru beogradskog Sajma, od 11. do 13. jula, imati prilike da uživa u preko 40 koncerata, na festivalu koji će biti organizovan po najvišim produkcionim standardima svetskih festivala.

Na bini Koreni nastupiće doajeni izvorne narodne muzike poput Harisa Džinovića, Šabana Šaulića, Ane Bekute i mnogih drugih i proneti boemski duh starih vremena.

Ulaz binu krasiće nastupi najpoznatijih zvezda pop i folk scene Srbije i regiona, kao i sjajni bendovi koji će atmosferu dovesti do usijanja: Željko Joksimović, Petar Grašo, Saša Matić, Aco Pejović, Dejan Petrović Big Band, Tropico bend, Magla bend i mnogi drugi.

IDJ bina predstaviće zvezde aktuelne muzičke scene poput Raste, THCF, Nikolije i drugih, koji u svojoj muzici kombinuju razne muzičke pravce kao što su RnB, Rap, Hip Hop i Dance i uz sjajne vizuelno-scenografske efekte stvaraju magiju na bini.

Tri dana muzičko-scenskog spektakla na tri bine sa više od 40 izvođača i šest festivalskih zona garantuju nezaboravnu zabavu i provod godine!

Povezano

Sve vesti