Pripremajte se za letnje odmore već sada

Turistička organizacija Big Blue je, u susret predstojećem Sajmu tirizma, predstavila ponudu putovanja, kao i i specijalne popuste za rani buking do 45% i dodatne sajamske popuste.

0
A- A A+
more, plaža, leto, letovanje, plaže, morske plaže, odmor Foto: MONDO/Predrag Vujić

Evropske metropole koje ova agencija preporučuje da posetite u aprilu i maju su Valensija, Lisabon, Rim, Bukurešt, Berlin kao I najposećenije gradove među njima Istanbul i Atinu.

Takođe, Madrid kao destinacija je idealna za posetiti u periodu april i maj gde direktnim čarter letom možete uživati u zemlji mora, sunca, vrhunskog vina, flamenka i izvanredne hrane. Pored Madrida, preporuka je da posetite jedan od najromantičnijih italijanskih gradova, Sorento, kao i ostrvo snova i vitezova, Maltu.

Posle par godina, destinacija koja se ponovo vraća na mapu putovanja je Egipat. Uz all inclusive  uslugu i fenomenalne izlete, svakodnevnim polascima na redovnim avio linijama, možete stići do fascinantnih gradova Šarm el Šejk i Hurgada i ponovo uživati na Crvenom moru.

Destinacija koju ove godine preporučuje agencija BigBlue je Dubai koji možete posetiti za fiksnu cenu od 399 evra. Svake nedelje imaju grupne avio polaske gde za pristupačnu cenu možete uživati u jednom od najekscentričnijih gradova na planeti.

U ponudi su i egzotične destinacije, među kojima su Kuba, Bali, Maldivi, Kina...

MONDO na Kubi: Asta la vista! Vidimo se opet

Big Blue kao lider za destinaciju Turska, ove godine preporučuje da posetite Egejsku regiju i uživate u carstvu hedonizma i vrhunskog odmora u letovalištima Bodrum, Kušadasi, Fetije i Marmaris. Kao i do sada tu su fenomenalne ponude za Antalijsku regiju gde uz nezaboravne izlete (Krstarenje, jeep safari, rafting…) i brojne benefite za porodično putovanje poput besplatnog boravka za jedno ili dvoje dece, možete uživati u Alanji, Antaliji, Beleku, Kemeru i Side.

Naravno, u ponudi su i destinacije u Grčkoj, a sve možete videti na sajtu BigBlue, a dodatne informacije dobićete na Sajmu turizma od 21. do 24. februara.

Povezano

Sve vesti