Turski med za potenciju sakrili u wc šolju u autobusu!

Autor:

Carinici se svakodnevno sreću sa slučajevima sakrivanja krijumčarene robe na najnobičnijim mestima. Posebno zanimljiva dva skorašnja slučaja.

0
A- A A+
lekovi, prirodni lekovi, beli luk, med, limun, đumbir Foto: Guliver/Getty images, KMNPhoto


Naime, na Gradini je 15. februara u dva slučaja zaplenjeno oko 50 teglica turskog meda za potenciju "Macun" i 24 rastvora za inekcije "Gadovist", čija je ukupna vrednost procenjena na više od 3.000 evra.

Oba prekršaja su otkrivena prilikom ulazne kontrole autobusa koji saobraćaju na redovnoj liniji Istanbul-Novi Pazar. I putnici i vozači oba autobusa su prilikom susreta sa carinicima rekli da nemaju ništa da prijave izuzev ličnog prtljaga.

Međutim, u jednom od autobusa je najpre na podu toaleta pronađena kutija sa 24 teglice pomenutog turskog sredstva za potenciju, da bi daljom kontrolom i u WC šolji bila otkrivena još jedna kutija sa identičnim sadržajem.

U drugom autobusu je takođe u toaletu, u fabričkoj šupljini ispod ogledala, pronađena sakrivena kesa sa 24 bočice rastvora za inekcije "Gadovist", koje se koriste za pojačavanje kontrasta prilikom snimanja magnetnom rezonancom, navedeno je u saopštenju.

Povezano

Sve vesti