Sud kaže: "Nije kriv" (FOTO, VIDEO)

Autor:

Reper oslobođen optužbi da je tukao Slobodana Nešovića Loku

Sud kaže: "Nije kriv" (FOTO, VIDEO) Foto: Mondo/Stefan Stojanović Rasta

Stefan Đurić Rasta oslobođen je danas optužbi u Prvom osnovnom sudu da je napao i pretukao Slobodana Nešovića Loku, vlasnika agencije za autorska prava.

"Zadovoljni smo što sud nije podlegao pritisku javnosti koji je pratio ceo postupak. Imajući u vidu dokaze koje je ponudilo tužilaštvo, oslobađajuća presuda je bila jedina moguća zakonita odluka", rekla je advokat Irina Borović, branilac Stefana Đurića "Kuriru".

OBRT: Rasta tuži Loku?

Rasta se u aprilu pretprošle godine sukobio sa nekadašnjim saradnikom, vlasnikom Maskoma Vladimirom Nešovićem Lokom. Detalji incidenta nisu najjasniji, jer oba učesnika imaju svoje verzije priče - Rasta je tvrdio da je u Maskom došao da raskine ugovor, nezadovoljan tretmanom, a da je Loka inscenirao napad. Nešović je rekao da je Đurić došao u pratnji nekoliko momaka i tražio da raskine ugovor, ali i da mu se isplati 30.000 evra. Kada je Nešović to odbio, smatrajući da nema nikakve osnove, momci su ga napali. U beogradskom Urgentnom centru Nešoviću su konstatovane lakše telesne povrede.

Pogledajte MONDO prilog s Rastom:

Izvor: MONDO

.

Povezano

Sve vesti