Kao pre 10 godina: Zoran i Gordan otišli razočarani...

Autor:

Te 2009. kao potpredsednici, ove 2019. kao trener i pomoćnik, Bata Mirković i Gordan Petrić napustili su Partizan.

Kao pre 10 godina: Zoran i Gordan otišli razočarani... Foto: MN Press

Posle Zorana Mirkovića i Ivice Ilieva, Humsku je napustio i Gordan Petrić.

On se u utorak, dan pre utakmice četvrtfinala Kupa sa Napretkom u Kruševcu, povukao sa mesta pomoćnika glavnog trenera.

Bata i Gordan - kopačke, fotelja, pa klupa...

MIRKOVIĆ: BIĆU SREĆAN AKO...

"Žao mi je je Petrića, imao je velike zasluge. Smatrao je da ne bi bilo prirodno da nastavi dalje da radi pošto je bio pomoćnik i zahvalili smo mu se na saradnji. On je veliki partizanovac", rekao je predsednik crno-belih Milorad Vučelić u "Partizanovom vesniku".

NOVI SUKOB: ILIĆ U RATU SA UPRAVOM?

Mirković i Petrić zajedno su se vratili u klub kada je prošlog leta Miroslav Đukić dobio otkaz posle slabih rezultata na otvaranju sezone. Mirković je ostavku podneo pred igračima odmah posle poraza od Voždovca u nedelju uveče, dok je Petrić isto uradio dva kasnije.

VUČELIĆ: IGRAČI SU ODGOVORNI!

Otprilike u to vreme, portparolka kluba Biljana Obradović predstavila je još jednog Mirkovićevog pomoćnika, Žarka Lazetića, kao vršioca dužnosti prvog trenera u nastavku sezone.

LAZETIĆ: MI SMO PARTIZAN!

Lazetić će voditi ekipu danas od 15.30 kada pod Bagdalom bude počela utakmica četvrtfinala Kupa, kao i u subotu protiv Spartaka u Superligi. Do tada bi Vučelić i njegovi najbliži saradnici trebalo da imenuju Mirkovićevog naslednika, a on svoje prve pomoćnike.
KAKO JE BATA GOVORIO 2009: VIDEĆETE...

Mirković i Petrić već su jednom razočarani napuštali Humsku, tada kao potpredsednici kluba u vreme Dragana Đurića. Bio je decembar 2009. kada je Mirković u intervjuu za Mondo objasnio zbog čega su Petrić i on podneli ostavke i, takođe, zbog čega klub pod Đurićevim vođstvom srlja u propast.

Povezano

Sve vesti