Više od 100 premijera nas očekuje na Beogradskom sajmu

Autor:

54. Međunarodni salon automobila i 13. Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme "Motopassion" trajaće deset dana

8
A- A A+

sajam automobila Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Beogradski sajam će otvoriti 22. marta svoje kapije svim ljubiteljima auto-moto industrije, koji je na Salonu automobila i sajma motocikala "Motopassion" moći da uživaju u aktuelnoj ponudi svetske auto-industrije.

Osim toga, ovo će biti odlična prilika da se obnovi vozni park jer je, po običaju, automobilske kuće stižu sa posebnim povoljnijim sajamskim cenovnicima, koje prati adekvatna ponuda banaka, lizing kompanija i osiguravajućih društava.

Biće predstavljeni svi vidovi drumskog saobraćaja, automobilske i prateće industrije, lakih dostavnih vozila i garažno-servisne opreme.

Prema najava izlagača, ovogodišnji Salon automobila imaće čak 48 premijera uz dodatna 32 noviteta, odnosno redizajna.

Na "Motopassionu" će mesto naći čak 36 brendova, a najavljeno je 50 premijera.

Ovo su neki od automobila koji će imati premijeru na Beorgadskom sajmu: "Citroen C5 Aircross", "Toyota Rav4, Corolla i Camry", "Mercedes GLE, CLA, B i V klasa", kao i nekoliko AMG modela, "Renault Clio, Zoe, Twizy i Kadjar", "Kia Ceed, ProCeed i Sportage", "Rolls-Royce Cullinan", "Jaguar I-Pace", "Honda CR-V hybrid", "Range Rover Evoque", "BMW serije 3 i 7, X7 i Z4".

Od brojnih premijera najavljenih na izložbi "Motopassion" izdvajamo "Honda Forza 300 i GW1800B", "Yamaha X-Max 300 Iron, X-Max 400 Iron i Niken GT", kao i električni tricikl kompanije "e-prime".

Obe sajma će trajati do 31. marta, a radno vreme biće od 10 do 20 časova, osim poslednjeg kada se kapija zatvaraju u 19 časova.

Pojedinačna ulaznica koštaće 400 dinara, grupna 300, grupna za za učenike i studente 200, a ulaznica za "Family Day" (za roditelje sa decom do 16 godina u četvrtak, 28. marta) 800 dinara. Parking u krugu sajma plaća se 150 dinara po satu.

MONDO će i ove godine izveštavati sa Beogradskog sajma, a podsetite se kako je tamo bilo prošle godine:

Izvor: YouTube/MONDO portal

Izvor: YouTube/MONDO portal

Izvor: YouTube/MONDO portal

Izvor: YouTube/MONDO portal

Izvor: YouTube/MONDO portal

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta automobila, automobilske tehnike, saveta, saobraćaja… pratite u rubrici MONDO Auto, kao i na našim Facebook i Instagram stranicama.

Povezano

Sve vesti