Beograd: Na Sajmu zapošljavanja u četvrtak 600 "mesta"

Autor:

Služba Beograd centar Nacionalne službe za zapošljavanje, Privredna komora Srbije i Gradska opština Vračar organizuju Sajam zapošljavanja u četvrtak, 28. marta, od 10 do 14 sati, u Svečanoj sali Opštine.

0
A- A A+

radnici,posao,plata,prodavnica,oglas,zapošljavanje,nezaposleni,nezaposlenost Foto: MONDO/Georgi Mitev Šantek

Ponudu slobodnih poslova predstaviće skoro 30 poslodavca, kojima je potrebno preko 600 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija.

Sajam zapošljavanja na Zvezdari, traži se 500 radnika

Kako se navodi u saopštenju, to su profili: medicinskih sestara, vaspitača, pedagoga, defektologa, doktora dermatologije, fizioterapeuta, frizera, menadžera, prodavaca, kasira, anketara, bukera, operatera u kol-centru, magacionera, vozača, aranžera, komercijalista, administrativaca, savetnika osiguranja, bagerista, viljuškarista i kranista, farmaceuta, farmaceutskih tehničara, bravara, varilaca, mehaničara, električara, menadžera prodaje, službenika obezbeđenja, promotera, knjigovođa, mesara, kurira, pakera, pomoćnih radnika, recepcionera, konobara, sobarica, programera, građevinskih inženjera i arhitekata, elektroinženjera, inženjera telekomunikacija, modelara, elektroinstalatera, stolara, zidara, keramičara, podopolagača, metalofarbara...

Zvanično otvaranje Sajma zapošljavanja na Vračaru planirano je za 10:30 sati, kada će se posetiocima obratiti predstavnici Opštine i beogradske Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju (CV).

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a.

Povezano

Sve vesti