I Novosađanima stižu opomene za komunalije

Autor:

Kao i u Beogradu proteklih meseci, i građanima Novog Sada su prošle nedelje poslate opomene za dugovanja za komunalno-stambene usluge. Rok za plaćenje 29.mart.

4
A- A A+
informatika, račun, dimnjačar Foto: Mondo/ Milutin Vujičić

U protekla četiri meseca na adrese oko 200.000 Beograđana stigle su opomene za dugovanja Infostanu.

Navodno, reč je o nekim dugovima od pre godinu, dve, tri i više, a koji nisu prikazivani u redovnim računima. A ima slučajeva kada su ti dugovi zastareli.

Oglasio se "Infostan": Ko sve dobija opomene

I pored negodovanja građana, dugove su ipak morali da plate, ukoliko nisu želeli da im na vrata zakucaju izvršitelji.

Muke građana sa Infostanom - opomene pred utuženje

Sada su opomene pred utuženje poslate i dužnicima u Novom Sadu.

Građani koji duguju Informatici, a kojima su prošle nedelje stigle opomene, imaju rok do 29. marta da izmire dugovanja, dok je za pravna lica rok 8. april.

Ovim putem obaveštavamo fizička lica korisnike komunalno-stambenih usluga da je JKP "Informatika" Novi Sad početkom prošle nedelje poslala opomene na ime dugovanja za komunalno – stambene usluge, za period april – novembar 2018. godine, stoji u saopštenju JKP "informatika."

Po opomeni rok plaćanja je do 29.marta.

Pravna lica su opomenuta za dug komunalno-stambenih usluga za period april 2016. – novembar 2018. godine, a rok za izmirenje duga je do 08.aprila.

Ovim putem pozivamo korisnike komunalno-stambenih usluga da ukoliko imaju dugovanja ista izmire blagovremeno u predviđenom roku, kako bi izbegli dodatne troškove prinudne naplate.

Korisnici koji imaju zaključen sporazum o isplati duga na rate, ukoliko isti poštuju biće izuzeti iz postupka prinudne naplate.

Povezano

Sve vesti