mondo.rs

Arkanov sin: Ko bi gledao RTS ako ja uđem u rijaliti?

Autor:

Sin pokojnog Željka Ražnatovića iz prvog braka objavio je juče da namerava da uđe u rijaliti, ali je u pitanju bila prvoaprilska šala.

Arkanov sin: Ko bi gledao RTS ako ja uđem u rijaliti? Foto: MN Press

Vojin Ražnatović (Martinović), sin pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, koji godinama živi u Americi, napravio je pravu pometnju juče na Instagramu najavivši da uskoro ulazi u rijaliti, ali to ipak nije istina, već samo šala za 1. april.

"Prijatelji dragi, upravo sam pristao na uslove i potpisao ugovor da uđem u naš najpoznatiji rijaliti, Gledaćete me za par dana 24 sata na malim ekranima i obećavam pravi šou. Videćete pravog Vojina bez cenzure i obećavam da ću se boriti a svaki vaš glas", napisao je tada Vojin na svom Instagram profilu.

Ali, danas je demantovao to i istakao svojim pratiocima da je samo u pitanju prvoaprilska šala.

"Prvoaprilska sala, naravno! Uz dužno poštovanje našim televizijama, čisto sumnjam da imaju dovoljno para da mi plate da se bakćem sa budalama 24 sata dnevno. To je kao kada bi Lebron sad došao da igra u KK Metalac. Uostalom, ko bi gledao RTS i druge kanale da uđem ja u rijaliti?", napisao Vojin.

Arkanov sin zove Cecu na poligraf

Arkan ima ukupno devetoro dece koje je dobio s pet žena. Najstarijeg sina Mihajla je dobio 1975. godine iz veze sa jednom Šveđankom. Anđelu i Sofiju Ražnatović je kasnije dobio s dve različite žene, a onda je u braku sa Natalijom Martinović koji je trajao od 1985. do 1994. godine dobio četvoro dece - Vojina, Mašu, Milenu i Nikolu. Iz svima poznatog braka sa Svetlanom Ražnatović Cecom ima dvoje dece - Veljka i Anastasiju.

Povezano

Sve vesti