Beta

Pedofilu 4 godine zbog napada na devojčice od 9 i 12

Autor:

Osnovni sud u Novom Pazaru osudio je Elvedina D. (36) na tri godine i devet meseci zatvora zbog toga što je krajem januara seksualno napastvovao dve devojčice.

15
A- A A+
suđenje,presuda,pravosuđe,pravo,pravda Foto: MONDO/Ilustracija Mario Milojević

Radio Sto plus javlja da je on je proglašen krivim za izvršenje dva krivična dela nedozvoljena polna radnja i za oba je pojedinačno dobio po dve godine zatvora.

"Nakon toga mu je izrečena jedinstvena kazna zatvora od tri godine i devet meseci zatvora i u pritvoru će ostati do upućivanja na izdržavanje kazne. Radi se o nepravosnažnoj presudi i on će imati pravo žalbe", rečeno je radiju Sto plus u Osnovnom sudu.

Osumnjičeni pedofil vrebao devojčicu iz Ivanjice!

Elvedin D. uhapšen je krajem januara zbog sumnje da je u roku od tri dana napastvovao dve devojčice u ulazima stambenih zgrada u Novom Pazaru.

Deco, roditelji, PROČITAJTE OVO, važno je!

On je najpre u ulazu Lučne zgrade u centru grada napastvovao dvanaestogodišnju devojčicu, a potom i devetogodišnjakinju u ulazu Bor zgrade, što je zabeleženo na snimcima kamera video nadzora.

U Srbiji 96 osuđenih pedofila, 37 odslužilo kazne

Elvedin D. je ranije osuđivan zbog izvršenja raznih, uglavnom sitnijh, krivičnih dela, a devojčice je napao dok je odsluživao kaznu od osam meseci kućnog zatvora i to u dvočasovnom periodu tokom koga je mogao da napusti kuću.

Povezano

Sve vesti