mondo.rs

Najgledaniji ruski akcioni film! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Uskoro ćete imati priliku da ovaj akcioni spektakl pogledate u domaćim bioskopima.

Najgledaniji ruski akcioni film! (FOTO, VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/Dexin Film

Najgledaniji ruski film trenutno, blokbaster "T-34",  naći će se na redovnom repertoaru domaćih bioskopa od ovog četvrtka, 25. aprila, u distribuciji "Dexin filma". Ova akciona priča o požrtvovanosti, ljubavi i hrabrosti svoju centralnu priču zasniva na čuvenom ruskom tenku iz Drugog svetskog rata.

Uz veliku hrabrost, neustrašive borbe i neraskidivu ljubav, ruski vojnici uspevaju da pobegnu iz nemačkog ropstva u polu-razorenom tenku T-34. Grupu ruskih vojnika, koje je predvodio komandant tenka Nikolaj Ivuškin (Aleksandar Petrov poznat po glavnoj ulozi Saše u filmu LED), zarobile su nemačke snage koje su marširale na Moskvu tokom Drugog svetskog rata.

Da bi spasao svoje ljude i svoju zemlju, mladi poručnik Ivuškin pokreće odvažan plan za beg uz pomoć prevodioca, lepe Anje (Irina Starshenbaum), i havarisanog legendarnog sovjetskog tenka T-34.

"Balkansku među" već videlo 50.000 gledalaca!

Film je dobio izuzetno mnogo pozitivnih ocena, a kritičari hvale kvalitet produkcije i odlične efekte. Ovaj film je takođe postigao i komercijalan uspeh zaradivši 2.2 milijarde rubalja (oko 26 miliona dolara) za samo nedelju nada prikazivanja u Rusiji. Trenutno se po zaradi nalazi na drugim mestu ikada među najvećim ruskim blokbasterima sa preko 8.5 miliona gledalaca.

SPEKTAKL: Priča koja je promenila Rusiju! (VIDEO)

Za potrebe filma napravljeno je preko 25 scenografija, među kojima je u rusko selo i ratni kamp. Pet vojnih istoričara konsultovano je tokom snimanja filma. "T-34" napisao je i režirao Aleksej Sidorov.

Pogledajte trejler:

Izvor: YouTube/Dexin Film

Povezano

Sve vesti