mondo.rs

Opljačkana najstarija srpska glumica

Autor:

Glumica Branka Veselinović ostala je bez vrednih uspomena.

10
A- A A+

Iako će kroz nekoliko meseci obeležiti svoj 101. rođendan, najstarija živa srpska glumica, čuvena Branka Veselinović ne dozvoljava da joj bilo šta naruši vedrinu duha, pa ni neprijatnost sa kojom se nedavno suočila.

Naime, u novom broju magazina "Bazar", čuvena dramska umetnica otkrila je da je njen dom u centru Beograda nedavno opljačkan i da su joj uzete stvari za koje je vezuju vredne uspomene. Veselinović je rekla da je među stvarima koje su opljačkane i ključ Grada Novog Sada.

"Prirodi i Bogu mogu da zahvalim što u 101. godini imam duh koji nije star i što sam često okružena ljudima. Često primam goste, nekada u toku jednog dana imam i po nekoliko poseta. Niko ne dolazi kod mene zbog moje mladosti ili starosti, nego zato što je moj dom svojevrstan muzej. Samo u jednoj od soba ranije je bilo oko 700 lutaka. Veći deo poklonila sam različitim ustanovama. Svaki detalj u ovome domu ima svoju priču i vrednost koja je za mene neprocenjiva", rekla je Branka Veselinović za ovaj magazin.

Srećan vam STOTI rođendan, draga Branka! (VIDEO)

Dodala je da je pljačku prijavila nadležnim organima

"Sada je sve u njihovim rukama. Zbog toga ne želim mnogo da pričam na tu temu i verujem da će nadležni organi uspešno rešiti taj slučaj", kazala je Veselinović i dodala da je uvek u životu, pa tako i sada nepopravljivi optimista.

Pogledajte MONDO TV intervju sa Brankom!

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti