Tanjug

Mali: Zbog politike sam na udaru Twitter profesora

Autor:

Ministar finansija Srbije Siniša Mali izrazio je nadu da je posle izveštaja Beogradskog univerziteta stavljena tačka na osporavanje njegovog doktorata.

18
A- A A+
siniša mali Foto: Mondo/Stefan Stojanović

  On je za današnje "Večernje novosti" rekao da se iskreno nada da je ta priča završena, "s obzirom na to da traje već pet godina i da su njegov rad ocenjivale čak tri komisije".

"Ono što me najviše boli jeste to što se eminentnim stručnjacima i uglednim profesorima koji su ocenjivali moj rad i studiozno ga ocenjivali manje veruje nego nekom 'Twitter profesoru' koji se bavi mnome svakodnevno već pet godina. Ja sam taj rad pisao pune tri godine, primenjujući i teorijsko i praktično znanje koje sam stekao u dotadašanjem akademskom i poslovnom životu", rekao je Mali.

Doktorat Siniše Malog: Samo BU može da podnese žalbu

On je podsetio da se baš u trenutku kada je došao na političku funkciju pojavio neki, do tada potpuno anonimni pojedinac, koji napiše tekst za internet portal i na taj način privuče pažnju javnosti.

Doktorat Siniše Malog "autentičan i nesporan"

"I zato tvrdim - ovo nije nikakva akademska borba, ovo je čista politika. Zbog ulaska u politiku su pokušali da mi ospore doktorat", naglasio je Mali.

Povezano

Sve vesti