mondo.rs

Tuča taksista na Novom Beogradu! (VIDEO)

Autor:

Na Novom Beogradu danas je izbila tuča u kojoj je povređen taksita. Nakon incidenta taksisti blokirali raskrsnicu Omladinskih brigada i Bulevar Zorana Đinđića, pa krenuli u protestnu vožnju.

60
A- A A+
Ilustracija Foto: MONDO - Petar Stojanović Ilustracija

  Incident se dogodio u 14.30 na uglu Omladinskih brigada i Bulevar Zorana Đinđića. U Luks taksiju su potvrdili da je njihov vozač povređen i lekari su ga pregledali.

Na mestu tuče okupili su se i drugi taksisti kako bi pokazali solidarnost, a kako su rekli vozač koji je pobegao je takođe taksista, piše Kurir.

"Sumnjamo da je reč o jednoj od kompanija koje prevoze putnike putem aplikacija", rekli su okupljeni taksisti.

Nakon incidenta, iako su iz policije apelovali na njih da to ne čine, zbog gužve koja se očekuje u ovo vreme, taksisti su ipak odlučili da se ogluše o molbu i da se sa Novog Beograda otišli su u protestnu vožnju do Skupštine.

Taksisti koji su stigli ispred Skupštine sirenama automobila iskazali su negodovanje zbog današnjeg incidenta u kojem je pretučen njihov kolega, a nakon toga se razišli.

Na raskrsnici Omladinskih brigada i Bulevar Zorana Đinđića se odmah nakon tuče okupilo stotinak taksista iz raznih taksi stanica.

Novi taksi protest: Protiv svih nelegalnih prevoznika

Primetan je bio i veliki broj policije, koji je obezbeđivao ovaj skup.

POGLEDAJTE SNIMAK:

Izvor: Kurir

"Nećemo se razići dok ne uhapse napadača", poručili su ranije okupljeni.

Izvor: Kurir

Povezano

Sve vesti