Tanjug

Uhapšen Šljukin sin?

Autor:

Beogradska policija uhapsila je N.D. (30) i A.Š. (24) zbog sumnje da su 17. aprila u ranim jutarnjim satima, provalili u kuću 79-godišnje žene, koja tu živi sa ćerkom i napali ih prilikom razbojništva.

12
A- A A+
hapšenje,policija,mup,kriminal Foto: Ilustracija MONDO/Mario MilojevićMediji su preneli da je A.Š. Andrija Šljukić, sin Sredoja Šljukića sa Zvezdare, ubijenog 2001. godine.

U saopštenju MUP-a se navodi da se N.D i A.Š. sumnjiče za razbojništvo jer su, nasilno ušli u kuću, oni su oborili 46-godišnju ženu na pod i vezali je selotejp trakom, nakon čega je jedan od osumnjičenih vlasnicu kuće, koja je u tom trenutku izašla iz sobe, fizički odgurao u sobu i oborio na krevet.

Sumnja se da su sa kreveta uzeli torbu u kojoj se nalazilo 20.000 dinara, 105 evra, mobilni telefon i dokumenta, nakon čega su pobegli, navodi policija.

Policija je prilikom pretresa stana u kojem boravi osumnjiceni A.Š. pronašla pištolj i protiv njega će biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu prozvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Povezano

Sve vesti