mondo.rs

EKSKLUZIVNO: Insert iz filma "X-Men: Mračni Feniks"!

Autor:

Pogledajte delić nastavka popularne franšize!

EKSKLUZIVNO: Insert iz filma "X-Men: Mračni Feniks"! Foto: YouTube/20thCenturyFoxSG

Od scenariste i reditelja Sajmona Kinberga dolazi najradikalniji X-Men ikada napravljen!

Slavite ih!

Film "X-MEN: Mračni Feniks" prati priču o superheroini Džin Grej i njenoj transformaciji od nadarene, darovite mutantkinje u najmoćniju snagu univerzuma.

Kulminacija čuvene sage rađene skoro pune dve decenije izrasla je u spektakularno novi blokbaster u kojem je glavna uloga poverena glumici Sofi Tarner, poznatoj po ulozi Sanse u seriji "Igra prestola".

ŠOK u novom filmu! (VIDEO)

Tokom opasne spasilačke misije u svemiru Džin pogađa kosmička sila koja je transformiše u jednog od najmoćnijih mutanata. Boreći se sa tom sve nestabilnijom snagom, kao i sa svojim ličnim demonima, Džin Grej nema mogućnosti da kontroliše sebe i postaje pretnja po čitavu X-Men porodicu, kao i opasnost po našu planetu.

Pogledajte insert!

Izvor: X Man - trejler

Od samog početka, glumica Sofi Tarner bila je uzbuđena zbog prilike koja joj je pružena i oberučke se uhvatila u koštac sa centralnom ulogom u novom filmu. "Bilo je zastrašujuće", rekla je glumica. "Sajmon je zaista želeo da stavi tu priču i Džinino putovanje u prvi plan. Vrlo često u filmovima o superherojima se stvarna priča izgubi I u prvi plane se stave veliki i sjajni specijalni efekati".

Premijera filma "X-Men: Mračni Feniks" održaće se 5. juna, a već će se narednog dana naći u redovnoj bioskopskoj distribuciji.

"Stara Džin" je besna!

Povezano

Sve vesti