mondo.rs

Evo do kada MORA da izađe sledeća knjiga!

Autor:

Džordž R. R. Martin je upravo objavio rok izlaska knjige "Vetrovi zime"!

Evo do kada MORA da izađe sledeća knjiga! Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Nakon finala "Igre prestola", koje je podelilo mišljenje javnosti, oglasio se pisac serijala "Pesma leda i vatre" Džordž R. R. Martin i otkrio rok do kojeg sledeća knjiga mora da izađe.

ANKETA: Da li ste razočarani krajem serije?

Petu knjigu, "Ples sa zmajevima", objavio je pre davnih osam godina, što je najveća "rupa" u serijalu do sada. Šesta, "Vetrovi zime", mora da izađe do jula sledeće godine!

Pisac je na svom blogu otkrio da će sledeće godine prisustvovati Svetskoj SF konvenciji na Novom Zelandu, koja se održava 29. jula 2020. godine.

"Ovako - ako ne budem sleteo u Novi Zeland sa knjigom 'Vetrovi zime' u ruci, imate moj zvanični, pisani pristanak da me zatočite u malu brvnaru na Belom ostrvu, sa pogledom na jezero sumporne kiseline, dok je ne završim," napisao je on.

Moje otvoreno pismo Džordžu R. R. Martinu

Reč je o ostrvu Vakari, koje se nalazi 48 kilometara od istočne obale novozelandskog Severnog ostrva. Na njemu se nalazi najaktivniji vulkan Novog Zelanda.

Dok čekamo ili da izađe knjiga, ili da se Martin javi iz brvnare u kojoj je utamničen, rešite naš kviz o "Igri prestola"!

Pročitajte i recenzije cele osme sezone:

Prva epizoda - Ovo smo čekali!

Druga epizoda - Šta sve radimo zbog ljubavi

Treća epizoda - Bitka kakvu niste videli!

Četvrta epizoda - Šok za šokom!

Peta epizoda - UNIŠTENJE!

Podsećamo vas da su HBO kanali za sve korisnike mts TV-a otključani do kraja oktobra (potrebno je samo da ih aktivirate).

Povezano

Sve vesti