Incident radikala ispred Skupštine

Ispred Skupštine Srbije danas je, pre početka sednice, došlo do incidenta kada je vozilo sa predsednikom Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislavom Šešeljem izguralo poslanike i redova Dveri.

43
A- A A+

vojislav šešelj srs Foto: Tanjug/Rade Prelić

Kako prenosi reporter Bete, Šešeljev automobil je "izgurao" poslanike Dveri i njihov transparent na kojem je pisalo "Danas izdaja - sutra robija", a nakon što se automobil zaustavio Šešelj je izašao i vređao lidera Dveri Boška Obradovića, a od svog vozača je tražio da ih zgazi automobilom.

Skupština o Kosovu - Vučić pred poslanicima

Čovek koji je išao sa njim je gurao poslanike Dveri a malo je nedostajalo da dođe i do incidenta sa obezbeđenjem parlamenta koji su pokušali da smire situaciju.

Opozicija iz SzS neće na sednicu o Kosovu

Ubrzo su ispred skupštine izašli i poslanici SRS koji su zvali poslanike Dveri na obračun a tu se pojavio i predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu Simo Spasić koji je, takođe, vređao opozicione poslanike koji su čekali Vučića.

Nakon što je Vučić stigao u parlament, poslanici Dveri su mu vikali "izdaja, izdaja", dok su poslanice Srpske napredne stranke napravile živi zid između njega i opozicije.

Povezano

Sve vesti