• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pantomimičari iz celog sveta u Beogradu!

Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

Svetska konferencija o pantomimi biće odrćana od 28. do 30. juna u srpskoj prestonici.

Druga svetska konferencija o pantomimi biće održana od 28. do 30. juna u Beogradu sa veoma bogatim programom diskusija, promocija i posebno radionica koje će držati svetski stručnjaci, najavili su danas organizatori.

Povezane vesti

Posle velikog uspeha prošlogodišnje konferencija koja je imala preko 70 učesnika iz 21 zemlje sa 4 kontinenta. Organizatori navode da je ove godine prijavljeno 30 učesnika samo iz inostranstva i da će prvi put biti predstavljen i jedan novi kontinent - Afrika, odakle dolazi koleginica iz Južnoafričke Republike.

Dolaze i umetnici i profesori iz Francuske, Nemačke, Italije, Japana, Bangladeša, Poljske, Bugarske, Turske i najbrojnija delegacija ove godine iz Izraela.

Glavni program diskusije biće održan u Srpsko-korejskom informatičko pristupnom centru Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave u Dobrinjskoj 11, s obzirom da je glavna tema "Pantomima i tehnologija".

Raspravljaće se i o statusu pantomimičara i umetnika, pantomimi u Aziji, pantomimskom nasleđu, pantomimi i pozorištu za mlade i budućim događajima Svetske organizacije pantomimičara.

Čarli Čaplin - znamo se sto godina

Zahvaljujići Gradu Beogradu, odnosno Sekretarijatu za kulturu, koje je finansijski pomoglo organizaciju konferencije, učešće na konferenciji i svim njenim programima, posebno na radionicama je potpuno besplatno za đake, studente i profesore umetničkih škola i fakulteta iz cele Srbije, članove Svetske organizacije pantomimičara iz Srbije i članove Udruženja dramskih umetnika Srbije.

Svi drugi zainteresovani treba da uplate povlašćenu kotizaciju od svega 1000 dinara.

Ove godine se konferencija ne predlog članova Svetske organizacije pantomimičara odvija u isto vreme kada i 44.Festival monodram i pantomime u Zemunu koji je postao partner konferencije.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Janko

Kae iz celog sveta kae begi u Beogradu. Brao.

SERIJE