Kako je Bojana pokidala Eyesburn (VIDEO)

Bojana Vunturišević i Eyesburn - potpuno novi "Full control"!

Kako je Bojana pokidala Eyesburn (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/Bassivity Digital

Tuborg Open kampanja donosi nam ove godine niz navodno nespojivih spojeva, sa namerom da dokaže da je muzika nešto što briše granice i da je važno da u njoj uživaš, a ne u koji žanr je smeštaš. Čuli smo Cobija i simfonijski orkestar, a sada i Bojanu Vunturišević koja peva "Full control" grupe Eyesburn!

Oni su već dve decenije jedan od najžešćih domaćih hardcore bendova. Ona sama kaže da ima "156 centimetara", a o njenom jedinstvenom glasu, neponovljivom stilu i spotovima priča se već desetak godina. Pitali smo Bojanu da nam objasni svoj nespojivi spoj!

"Kada sam čula da ću raditi Eyesburn, bila sam oduševljena jer je taj bend, zajedno sa KKN i Disciplinom Kičme, uticao ne samo na moj ukus već i na muziku kojom ću se baviti u životu. Bilo nam je super, jer sam ja, do tada, Kojota gledala kao neko mitsko biće ili hologram, ali nam je bilo jako lepo," rekla je Bojana za MONDO.

Kampanja #kakotomislisnemoze promovisana je na Instagramu, a Bojana na "ne može" jednostavno ne pristaje - "da, sve može, uvek, nekako, barem uz pomoć štapa i kanapa"!

Muzika briše granice, pa nam je Bojana otkrila ko su za nju izvođači za koje te granice više ne postoje.

"Senidah, nju kad slušaš, ne znaš šta je, neki andergraund, ili Ceca, ili Cecina kćerka?"

Kako je muzika uticala na Bojanin stil, kako je izgledalo kada na sebe obuče sve iz maminog ormara? I kako za nju muzika briše granice, ne samo umetničke, već i one prave, geografske? Sa kime se bolje bleji, onima koji slušaju istu, ili različitu muziku? I šta misli o prethodnoj pesmi ovogodišnje Tuborg Open kampanje, koju su nam doneli Coby i simfonijski orkestar, tačnije, zašto je "ljubomorna na Cobišku", saznajte u videu.

Izvor: MONDO

Poslušajte i kako zvuči Bojanina izvedba pesme "Full control" grupe Eyesburn!

Izvor: YouTube/Bassivity Digital

Povezano

Sve vesti