Tuborg OPEN ovog vikenda stiže u Niš!

Objavljen je novi datum zbog vremenskih uslova, evo kada će Niš uživati u bitovima poznatih izvođača!

0
A- A A+
tuborg open Foto: Tuborg Open

Veliki Tuborg OPEN koncert održan na Novosadskom sajmu uz niz aktivacija i dodatnih sadržaja obeležila je nesvakidašnja festivalska atmosfera i odlični muzički performansi, a sada je na redu Niš!

Koncertom u Novom Sadu Tuborg je svima poručio #kakotomislišnemože i pokazao da odlučno menja stvari, ruši granice i postavlja nešto sasvim novo na scenu – ne samo u muzici, već i u ludom provodu! Zbog vremenskih uslova najavljenih za predstojeći vikend objavljen je novi datum kada se žurka nastavlja na Niškoj tvrđavi i postaje još bolja uz bitove poznatih izvođača.

Naime, Niška tvrđava će i ove godine ugostiti izvođače koji će, u sklopu Tuborg OPEN kampanje, napraviti sjajnu atmosferu i nezaboravnu letnju žurku u petak 12. jula od 20h. Za provod i najbolje bitove biće zaduženi Prti Bee Gee, Stereo Banana, Bege Fank i jedan od najpoznatijih DJ-eva domaće klabing scene, Marko Nastić.

Letnji Tuborg vajb i jedinstvena festivalska atmosfera se nastavljaju u Nišu uz sjajan provod i najbolje bitove, a sve posetioce očekuje i niz zabavnih aktivacija poput oslikavanja lica, pravljenje personalizovanih majica, tetoviranja, gatare koja gleda sudbinu, tu je i silent disco, ali i deo za bleju i chill, kao i mnogo drugih kul fora i zanimacija.

Nova dimenzija provoda na Tuborg Open koncertu! (FOTO)

Tuborg OPEN je globalna kampanja koja poziva ljude širom sveta da otvore svoja čula za neka nova i nesvakidašnja iskustva, a posebno da uživaju u muzici, ma kakva ona bila, donoseći uvek nešto novo i posebno. Tako će biti i u Nišu, vidimo se na Tvrđavi!

Izvor: Tuborg Open

Povezano

Sve vesti