Tanjug

DŽAKOVI PARA I LAŽI: SNS izveo performans za Đilasa

Autor:

Gradski odbor SNS organizovao je danas akciju ispred sedišta Saveza za Srbiju kako bi, kako kažu, podsetili Dragana Đilasa na njegove krađe i sve što je radio dok je bio državni funkcioner.

41
A- A A+
vesić,đilas Foto: Tanjug/Sava Radovanović

"Posle jučerašnje izjave Đilasa da je u politici osiromašio, a ne obogatio se, danas smo odlučili da ga podsetimo na njegove krađe i ono što je radio dok je bio državni funkcioner", rekao je novinarima član Predsedništva SNS Goran Vesić.

Krivična prijava zbog pretnji smrću Đilasu

Vesić je naveo da su predstavnici SNS hteli ovom akcijom, tokom koje su nosili džakove na kojima je bio lik Đilasa i natpisi o otimanju od RTS i navodnom Đilasovom poslovanju u Češkoj, na simboličan način da pokažu kako je "u džakovima otimao novac dok je bio na vlasti".

Akciju su organizovali ispred sedišta SzS u Ulici kralja Milana, a Vesić kaže da su te prostorije bez obeležja pošto se, dodaje, Đilas uvek krije.

Vesić je rekao da je Đilas kao gradonačelnik Beograda, kao ministar u Koštuničinoj vladi i kao direktor Narodne kancelarije Borisa Tadića, trgovao reklamnim sekundama sa javnim servisom, RTS-om, gde je napravio promet od preko 70 miliona evra.

Povezano

Sve vesti