• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BANANA podkast: Sajsi MCU (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Banana je podkast koji istražuje koji su to etaloni naše kulture i tradicije i kako ih domaće knjige, televizija, film i muzika predstavljaju.

 Banana podkast Draško Roganović
Banana podkast Draško Roganović
Izvor: MONDO

Banane su podkast na kom se Petar Petrović, anonimus čuvenog imena, sa svojim gostima upušta u istraživanje razvalina naše kulture u potrazi za pop kulturnim biserima. Ovaj serijal razgovora uvek kreće od globalnih pop kulturnih fenomena, sagledava ih iz lokalnog, a, pre svega, iz duboko ličnog ugla gostiju i domaćina. Kroz pop kulturne fenomene, Petar Petrović pretresa našu tradiciju i kulturu, predstavlja poznate goste iz nepoznatih uglova, a nepoznate goste baca u orbitu javnog prostora.

Petar Petrović u nastavku podkasta Banane i dalje beži od svog detinjstva, ovaj put od Marvelovog Filmskog Univerzuma koji milionima ljudi širom sveta ne dozvoljava da odrastu. Petrov vodič kroz staze i bogaze najunosnije adaptacije stripa na veliki ekran biće jedan od najvećih uživaoca devete umetnosti na Balkanu, koji se u stvarnom životu prehranjuje kao prevodilac – Draško Roganović.

Banana - novi podkast u MONDO sazvežđu

Počevši od lamenta nad nemaštovitim imenom, Petar Petrović i Draško Roganović dotaći će se penzije Alana Mura, serijala True Detective, šta ne valja u Marvelovom Filmskom Univerzumu da bi celu priču završili sa hate mailom koji Draško dobija za prevode serijala o Hariju Poteru i koga je sve na domaćoj estradi uvredio svojim prevodima pop kulturnih referenci na domaćoj estradi. I da, našlo se mesta i za Mobi Dika, naravno, ne Melvilovog, već Srđanovog.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE