mondo.rs

Toliko gluposti na Twitteru: "Jednostavno ne se*ite!"

Autor:

Od fenomenalnog razvoda do komentarisanja članka o filmovima koje je snimio - Rasel Krou je car!

0
A- A A+
rasel krou,gif Foto: Giphy

  Setite se Maksimusa "Gladijatora", matematičara "blistavog uma" i priče o Potopu... Sada se vratite godinu dana unazad, na dan kada se zvezda svih ovih filmova razvela i napravila toliki haos da je celi Internet slavio.

Razvod holivudskih faca hit na netu!

Pričamo o Raselu Krou, čoveku koji je od razvoda napravio umetnost i prodao je za skoro četiri miliona dolara!

Tada se putem aukcijske kuće otarasio svih stvari koje su ga podsećale na bivšu ženu Danijelu Spenser.

Organizovao je spektakularnu aukciju "Umetnost razvoda" u uglednoj aukcijskoj kući "Sotbiz", i zaradio čak 3,7 miliona dolara!

Sada je ponovo briljirao!

Barnard koledž je objavio tekst o njegovom filmu "Blistavi um" i ulozi za koju je nominovan za Oskara.

Sećate se? Džon Neš, briljantni um koji zbog psihičkog oboljenja misli da radi za tajnu službu vlade SAD-a, tumačeći tajne sovjetske poruke?

Sada je Barnard koledž na Twitteru napisao da je "pravi profesor" Dejv Bajer angažovan na filmu kao dubler Raselu Krou u scenama u kojima je trebalo pisati matematičke formule na tabli.

Važi. To znate, a ne znate da je Krou na Twitteru?

Uskoro je usledeo odgovor:

"E, pa, ovo što ste napisali je sr*nje. Ispisao sam svaku formulu u tom filmu. Ne samo to, stvarno sam se ljubio u filmu 'Cinderella man' i ne, nisam izgradio celu Nojevu barku za jedan vikend.  Da pojasnim -  pričam o formulama koje sam pisao na tabli. Da pojasnim - nisam ubio nijednog tigra u Gladijatoru i da se zna - Havijer se sam ubio u Jadnicima. Ako želite manje sr*nja u svojim životima, ne pravite ih. Jednostavno", napisao je Rasel.

Jednostavno.

Povezano

Sve vesti