VB: Lažne nominacije i svađa

Veliki Brat je ukućanima priredio još jedno neprijatno iznenađenje - lažne nominacije u kojima su najviše negativnih glasova dobili golupčići Marijana i Nemeš i Brendon koji je ove nedelje u ulozi kraljice Elizabete.

2
A- A A+

Pošto je situacija u kući već poprilično napeta, Veliki Brat je temperaturu još malo podgrejao jer nominacije nisu održane u ispovedaonioci već u dvorištu gde se glasalo javno, a ukućani su morali da odaberu slike dvoje ukućana kojima bi rado videli leđa i da ih, dok navode razloge za nominaciju, spale.

Kako običaji monarhije nalažu (ukućani spremaju venčanje Kejt koju glumi Soraja i Vilijama za čijeg lika je zadužen Nirmal) glasala je kraljica, odnosno Brendon. On je sa zadovoljstvom spalio slike Antonije i Nemeša... Onda su svi krenuli redom i vraćali prethodnom za nominaciju...

Nemeš je pokupio najviše negativnih glasova zbog bahatog ponašanja, a Marijana - pa, ona mu je trenutno jedina saveznica. Brendona većina ne podnosi jer "nameće svoje mišljenje i dosadan je"...

Nikome od nominovanih nije bilo baš svejedno, ali je Brendon ipak bio najviše pogođen.

"Žao mi je što nisam nominovao onog blentavog Duška. Koliko me je čovek iznervirao, a po ceo dan ide za mnom i davi me pričama, a sad me je još i nominovao. Ne mogu da verujem."

Zanimljivo je da Nikola i Horvat nisu dobili nijedan negativan glas iako je Nikola prošlog vikenda umalo ispao.

KOME TREBAJU LEKOVI ZA SMIRENJE?

Ako se Nemeš pita onda su oni neophodni Brendonu, odnosno kraljici majci jer je "skroz neuračunljiva".

Naime, još pre nominacija Nemeš i Brendon, koji su već danima na "ratnoj nozi" su se žestoko posvađali. Bilo je tu mnogo ružnih reči, pretnji, ponižavanja, a sve je počelo kada je Duško imenovan za princa Filipa, pa je Nemeš isakoristio priliku i počeo da zbija šale na račun kraljevskog para.

"Da li ti ispunjavaš svoje bračne dužnosti jer je kraljica Majka jako nervozna" pitao je Nemeš, a kraljica je uzvatila damski: "Ti imaš najružnije noge", a onda su krenule uvrede...

"Ti si egocentrik i zato ne možeš da imaš prijatelje", zaključio je Brendon.

Nemešu ovo naravno da nije prijalo pa je plesaču odbrusio da je bolje da ne kominiciraju jer će da ga "najstrašnije napuši!?"...

Nakon što su rekli šta su imali jedan drugom u lice, svako je otišao na svoju stranu i nastavio sa "pljuvanjem" onog drugog.

Brendonu su se našli Bojana i Nirmal, koji su pokušavali da ga smire ali, Nemeš ima bolje rešenje.

"Kraljica je totalno izvan kontrole, molim vas da joj nabavite neki lek za smirenje", apleovao je Nemeš na Velikog Brata koji mu nije "uslišio molitve".(MONDO)

Povezano

Sve vesti