Skini se gola i izlaziš iz zatvora!

Grupa meksičkih policajaca priredila sebi nedopustivu zabavu - primorali devojku na striptiz u zatvoru, obećavši joj da će potom biti puštena na slobodu.

0
A- A A+

Skandal u Meksiku u kojem su glavni akteri policajci!

Naime, grupa od 15 policajaca, među kojima i tri policajke(!) iz grada Tihuana primorala je jednu devojku da izvede striptiz u zatvoru, a nagrada je bila - puštanje na slobodu.

UPOZORAVAMO DA SNIMAK SADRŽI EKSPLICITAN SADRŽAJZbog ovog prestupa ta grupa policajaca i policajki je suspendovana zbog "nemoralnog ponašanja". Gotovo je izvesno da će svi izgubiti posao, kako je najavio lokalni gradonačelnik.

Devojka koja je bila ucenjena striptizom zarad puštanja na slobodu, bila je uhapšena sa još jednim svojim prijateljem zbog krađe kreditnih kartica i čekova u Tihuani.

Kada su joj policajci predložili da se skine, devojka se najpre opirala toj ideji, ali je potom prihvatila uslov kako bi i ona i njen prijatelj bili pušteni na slobodu.

Neki policajci i policajke nisu propustili priliku da je dobro ispipaju dok je izvodila triptiz.

Snimak je napravljen još 2. marta, ali tek sada je procurio u javnost.

Jedan od suspendovanih je i načelnik lokalne policije(!) Viktor Manuel de la Kruz Kandelarija, koji je negirao tvrdnje da je devojka bila primorana da to uradi, već da se skinula dobrovoljno.

(MONDO)

Povezano

Sve vesti