Nele Karajlić u bolnici

Pevač je zbog mogućih srčanih problema na ispitivanju u Urgentnom centru. Koncert u Banjaluci otkazan.

7
A- A A+

Nele Karajlić u bolnici Foto: MONDO - Petar Stojanović Foto: Petar Stojanović

Nenad Janković (48), poznatiji kao dr Nele Karajlić i frontmen No Smoking Orchestra, nalazi se u bolnici zbog smetnji na srcu.

Iako su pojedini mediji preneli da je Karajlić nedavno imao operaciju tokom koje mu je ugrađen stent, njegov saradnik i prijatelj Emir Kusturica otkriva da je "je ideja o zdravstvenom stanju doktora Karajlića pusta fikcija".

"Mediji su objavili da mu je ugrađen stent, da je posle teškog infarkta, kojeg je jedva preživeo, kolabirao na prvoj probi izdržljivosti, što je potpuno netačno, rekao je Kusturica i dodao je tačno da je Karajlić imao smetnje na srcu od zamora".

"Karajlić je ležao na intenzivnoj nezi pet dana, gde je na osnovu vađenja enzima i svih parametara koji govore o tome da li je neko imao infarkt ili nije, utvrđeno da nije imao infarkt, i nije imao potrebu da pravi stent", rekao je režiser.

"Karajliću je na trenažeru iznenada pao pritisak, jer se od uzbuđenja, kao i većini ljudi koja prođe kroz takvu buru, nije osećao dobro. Srećna je okolnost što se Karajlić ponovo oseća dobro i što nema nikakave potrebe da se formira nova slika o njegovom zdravstvenom ili nezdravstvenom stanju, jer je on dobro", tvrdi Kusturica.

"No smoking orkestra" je trebalo da ide 9. juna u Banjaluku, ali je taj koncert otkazan, a Kusturica kaže da je njegovo održavanje nerealno pošto je Karajliću "doktor rekao da mora malo da se odmori".

(MONDO)
Tagovi:

Povezano

Sve vesti