• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beograd zapošljava još lekara i sestara

Na sajtu Grada Beograda je objavljena konačna rang lista za zaposlenje 60 lekara i 100 medicinskih sestara, koji će biti raspoređeni po zdravstvenim ustanovama čiji je osnivač Beograd. Od sledeće sedmice prvi kandidati počinju sa radom.

Direktori zdravstvenih ustanova za koje se predlaže prijem kandidata biće zvanično obavešteni narednih dana o onima koji su izabrani za njihove institucije, a očekuje se da će već od sledeće sedmice, tačnije od ponedeljka, 16. jula, prvi kandidati početi sa radom.

U Sekretarijatu za zdravstvo kažu da je inicijativa grada Beograda za zaposlenje lekara i medicinskih sestara u gradskim zdravstvenim ustanovama naišla na veliko interesovanje i da je od objavljivanja javnog oglasa 19. aprila konkurisalo ukupno 738 lekara i 374 medicinske sestre, piše na sajtu gradske uprave.

Iz tog sekretarijata poručuju da će od projekta zapošljavanja korist imati kako zdravstveni radnici, budući da će doprineti njihovom rasterećenju, tako i pacijenti, koji će dobiti bolju i kvalitetniju uslugu.

Konkurs je završen 11. maja, a preliminarna rang lista je objavljena 28. juna.

U toku je i rok za prijavljivanje fizioterapeutskih tehničara oštećenog vida po konkursu koji je grad Beograd objavio 4. jula.

Konkursom je predviđen prijem osam tehničara u sedam zdravstvenih ustanova, čime grad doprinosi upošljavanju osoba sa invaliditetom.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image