• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedna nagrada filmu "Klip"

Rediteljka Maja Miloš sa svojim filmom "Klip" osvojila je nagradu Bauer za najbolje regionalno ostvarenje na festivalu u Motovunu.

U finalu s "Klipom" bili su hrvatski film "Ljudožder vegetarijanac" Branka Šmita i slovenački "Izlet" u režiji Nejca Gazvode.

Film "Kašnjenje" je nagrađen zbog svoje humanosti i nežnosti i ekspresivne i emotivne priče o porodičnoj ljubavi koja je snimljena s izvanrednim režiserskim veštinama, prenosi Tanjug.

U obrazloženju nagrade FIPRESCI filmu "Igra", ističe se da je taj film upečatljiv i složen prikaz savremene Evrope, prelomljen kroz prizmu odnosa moći najmlađih generacija u najrazvijenijoj od demokratija.

Naša mlada rediteljka je pored novčanog dela nagrade dobila i dalmatinski pršut.


(MONDO)

Tagovi

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mihailo

Kakav festival takve i nagrade! Cuj prsut kao nagrada.

Rtaci iz kicbloa

Love, ti si u pravu covece, skroz. Ti koji su ustajali sa projekcije, na pola filma i oni koji pricaju lose o njemu, su u stvari deo te price. Loze se na mjuzu najgoreg tipa, izlaze na katastrofa mesta, a sta tek rade i sta su im prioriteti... Ma idi. Ovaj film je lekcija buducim generacijama, cega se treba kloniti i sta treba ne raditi. Ko razume shvatice. Maja Milos je imala herca, kao i cela ekipa klinaca, koji usput nisu profi glumci, da odrade ovakav film. Film je pravi!

love

kada sam prvo odgledao trejler,bio sam wow,ovo je super...mada kad je izasao film na netu pogledao sam nesto malo i delovalo mi je glupo...Pre neki dan odlucio sam da pogledam ceo film i zaista je realan,ali na zalost oni koji su najbolje trebali da ga shvate,pricaju da je glup...Film nije glup,da je glup ne bi dobio toliko nagrada...Pored toga vecina mladih je u fazonu,splavovi Ceca,Jeca i ostala s***a,idemoooooo...nazalost film je i previse realan,tako da svako ima pravo na svoje misljenje...

SERIJE