MONDO TV: Neophodan sam vam!

Upravo u to nas uverava Zoran Kesić izvodeći uživo svoju kultnu emisiju "Fajront republika". MONDO vam otkriva kako izgleda "Republika" iz prvog reda.

8
A- A A+

Oni koji su televizor "palili" samo zbog ove emisije, biće oduševljeni vešću da se Kesićeva republika preselila u salu jednog beogradskog bioskopa.

Ne, ništa ne može da se iseče u montaži i verovatno nećete imati pojma ko će biti gosti u neobičnom formatu emisije u kojoj ste uživali, ali jedno je sigurno, ako pogledate "živu", a i zdravu, "Republiku" - dobro ćete se provesti.

Nismo znali šta da očekujemo od novog koncepta "Fajront republike", ali znajući ko je voditelj, nagađali smo kako bi moglo da izgleda njegovo izvođenje na sceni. I pogodili smo! Bio je spontan i uspeo da nam zadrži osmeh na licu čitavih sat vremena.

Neki su nastavili da se smeju i nakon nesvakidašnjeg kabarea, a većina se setila da, zapravo, ne živimo u "Fajront republici", već u jednoj drugoj, pa je osmeh malo ubledeo... Ipak, to ne umanjuje dobar provod koji nas je podsetio da inteligentni humor još uvek živi.

Pogledajte delić atmosfere sa prve bioskopske "Fajront republike":Kesić je doveo i bend, naravno. To je bio fin potez. Volimo živu svirku. A "Kese i bombone" dobro su "proračunale" kad da zasviraju i maštovitim tekstovima nastave borbu protiv negativnih pojava sa kojima se svakodnevno suočavamo.

Koketirajući sa aktuelnim političkim i društvenim dešavanjima, potrošačkim društvom i savremenim tehnologijama, Kesić nas je asocirao na čuvene "Indeksovce" i podsetio nas da uglavnom tražimo mnogo toga, a nismo ni sami sigurni šta je to što želimo.

Hm... Ako bismo vam doslovce ili "doslikovce" prepričavali prvu "epizodu" ovog zanimljivog programa možda bismo vam otkrili previše. Dovoljno je da potvrdimo da je ekipa, na čelu sa Kesićem, osmislila zaista duhovitu, dinamičnu i domišljatu zabavu za sve koji vole humor koji je sve ređe na malim ekranima.

Kako sami kažu, povratak na scenu predstavlja i povratak idejama od kojih su počeli: da iskreno vole ono što rade, da uživaju i igraju se stvarajući. Skromnost je jedna od retkih vrlina koja ekipu emisije nikada nije krasila, ali objektivnost jeste: nameravaju da ponovo budu najbolji, a definitivno znaju kako to da urade.

(MONDO - D.Č.)
Tagovi:

Povezano

Sve vesti