Zbog kašnjenja šamar vozaču GSP i policajcu

Iznervirana kašnjenjem devojka prvo napala vozača GSP, a zatim i saobraćajnog policajca.

87
A- A A+

Kako prenosi Blic mlađa putnica u autobusu na liniji 48 odlučila je danas da bes zbog dugog čekanja prevoza iskali na vozaču, tako što ga je prvo gađala hemijskom olovkom, a zatim mu udarila i šamar. Međutim, putnica se ovde nije zaustavila već je kasnije šamar dobio i saobraćajni policajac. Srećom, niko nije povređen, a ona je privedena u Policijsku stanicu na Vračaru.

Incident se dogodio nešto pre 11 sati na liniji 48 privatnog prevoznika “Beobus” kada je u autobus kod Karađorđevog parka ušla mlađa devojka i, kako kažu u “Beobusu”, stala tik uz vozača Miloša B. zaklonivši mu desni retrovizor.

" Vozač je zamolio da se pomeri jer ne vidi šta se dešava u autobusu, ali je ona to odbila. Prvo je počela verbalno da ga napada kako kasni i kako su spori, a kada je on ponovio da se pomeri, dohvatila je hemijsku olovku iz njegove kutije i gađala ga", priča Drago Tošić iz “Beobusa” i naglašava da je u pitanju izrazito miran i pristojan vozač.

Potom je nastala prava drama jer je nervozna devojka potom dohvatila celu kutiju sa olovkama i bacila je na vozača dok su putnici u autobusu pokušavali da je smire.

"Vozač je tada zaustavio autobus na Slaviji i zamolio je da izađe, a ona mu je prišla, udarila šamar i počela da beži", dodaje Tošić.

Miloš B. istrčao je za njom kada su naleteli na saobraćajnog policajca koji je regulisao saobraćaj na Slaviji i koji ju je sustigao. Međutim, uniforma nije sprečila devojku da i dalje fizički nasrće, ali se ovoga puta na tapetu našao policajac.

"Devojka ga je udarila jednom kada mu je spala policijska kapa, a potom još jednom kada su mu od udarca spale i naočare", prepričava Tošić incident.

Prema njegovim rečima, vozač je rekao da je sve u redu i odbio je da ga neko zameni nakon čega je nastavio redovno da vozi autobus. Tošić takođe apeluje na sve putnike da imaju strpljenja u ovakivim otežanim uslovima rada, prenosi Blic.

(MONDO)
Tagovi:
Sve vesti