Ko sve peva na Beosongu?

RTS objavio spisak izvođača. Devojke iz Prvog glasa, Zvezda "Granda", poznate grupe…

23
A- A A+

Nakon spiska autora kompozicija, Radio-televizija Srbije objavila je imena izvođača koji će se takmičiti za šansu da predstavljaju Srbiju na Eurosongu.

Igor Terzija iz Prvog glasa pevaće "Moja svetlosti" Aleksandra Filipovića i Rastka Savića, učesnik "Idola" Dušan Zrnić pevaće "Što prolazim" Ane Bojić Mrđen i Aleksandra Filipovića, pevačica koja slavnima peva prateće vokale Kristina Savić pevaće "Za tebe živim" Vojkana Borisavljevića, Vladana Savića i Uroša Rankovića.

Aleksandra Dabić iz Prvog glasa predstaviće se pesmom "Savršen kraj" Dobrivoja Marića Čarlija, grupa Kal pesmom "Usne kadifa" Dragana Ristića i Dušice Milanović, a glumac i pevač Žarko Stepanov pesmom "Tren" Ivana Ilića.

Malu Kseniju Kočetovu pamtimo iz serijala "Ja imam talenat", a pevaće "Svetla pale se za nas" Maksima Kočetova, za koju je tekst pisala zajedno sa Tonijem Malbašićem.

Poznata pevačica Maja Nikolić pevaće "Blagoslov" Marka Pelnika, Zvezda "Granda" Dušan Svilar pevaće "Spas" Marka Đuraševića Mahonija i Rastka Savića. Frontmen Galije Nenad Milosavljević dolazi sa pesmom "Ruža od baruta", koju potpisuje zajedno sa Vladimirom Dulovićem. "Anđeo s neba" peva Maja Odžaklijevska, a tu pesmu potpisuju Nikola Burovac, Sonja Buljan i Marko J. Kon.

Pobednica i superfinalistkinje Prvog glasa Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović pevaće "Ljubav je svuda" Saše Miloševića Mareta i Marine Tucaković, Marija Mihajlović pevaće "Halo" Nikole Čuturila, "Duga u tvojim očima" Bobana Petrovića pesma je koju će otpevati Saška Janković iz Prvog glasa. Listu izvođača zaokružuje grupa SKYs, sa pesmom "Magija" Đorđa Miljenovića poznatijeg kao Sky Wikluh.

Izbor će biti održan 2. i 3. marta, a publika će pobednika birati između pet pesama odabranih prve večeri.

(MONDO)
Tagovi:

Povezano

Sve vesti