"Čuvari tajnog kraljevstva" prvo u Srbiji

Avanturistički animirani film "Čuvari tajnog kraljevstva" biće pretpremijerno prikazan u srpskim bioskopima 18. maja, nekoliko dana pre svetske premijere.

0
A- A A+

Iz radionice autora blokbastera "Ledeno doba" Krisa Vedža stiže novo ostvarenje.

Avanturistički animirani film "Čuvari tajnog kraljevstva", o borbi između suprotstavljenih sila dobra, koje štite prirodu, i sila zla koje žele da je unište, biće pretpremijerno prikazan u srpskim bioskopima 18. maja, a svetska premijera je zakazana za 24. maj.

Ovaj film, koji nazivaju i "Avatar" za decu, sinhronizovan je na srpski jezik, a glasove su "pozajmili" glumci: Teodora Živanović, Siniša Ubović, Marko Janketić, Aleksandar Srećković Kubura, Marko Živić, Dragan Vujić, Nikola Bulatović, Srđan Jovanović, Marko Marković i pevačica Aleksandra Radović.

Epska saga inspirisana je knjigom Vilijama Džojsa "Lifmen i hrabre dobre bube", a prati tinejdžerku Meri Ketrin, ćerku profesora Bombe koji proučava neobične ratnike, zastitnike šume. Ona iznenada dospeva u tajni univerzum koji naseljavaju zabavni i jedinstveni junaci i mora da udruži snage sa njima kako bi sačuvali njihov i njen svet.

U originalnoj holivudskoj verziji u sinhronizaciji su učestvovali Kolin Farel, Džoš Hačerson, Kristof Volc, Amanda Sejfrid, Bijonse, reper Pitbul i frontmen grupe Aerosmith Stiven Tajler.

Na premijeri u subotu, 18. maja u TC "Ušće" u 15 sati publici će se pokloniti glumci koji će obići i druge bioskope u Beogradu.

Pre premijere, u 13 sati distributer MegaCom sa Udruženjem za mlade Srbije organizovaće izbor za kraljicu i generala tajnog kraljevstva a mališani su pozvani da dođu obučeni u kostim inspirisan prirodom.

Najkreativnije kostime odabraće stručni žiri sastavljen od glumaca koji su učestvovali u sinhronizaciji na srpski i članova UMS-a. Nagrađeni klinci dobiće karte za projekcije filma i poklone sa motivima iz "Čuvara tajnog kraljevstva".

Film traje 102 minuta.

TREJLER(MONDO)
Tagovi:
Sve vesti