• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krkobabić prezadovoljan: Pošta se probudila

Izvor Beta

Novoosnovana organizaciona celina "Pošta NET" beleži dobit od 190 miliona dinara, saopštio je generalni direktor "Pošte Srbije" Milan Krkobabić.

 Krkobabić prezadovoljan: Pošta se probudila Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

On je ocenio da to pokazuje da se "pošta probudila".

Kako se navodi u saopštenju sa sednice Upravnog odbora Pošte Srbije, od 1. septembra i lansiranja novog brenda "Pošta NET" do sada je sklopljeno ukupno 2.000 novih ugovora za internet, televiziju i Pošta NET pakete.

U tom preduzeću su procenili da će promotivna akcija "Pošta NET za jedan dinar" i decentralizacija prodaje u 229 pošta privući nove korisnike i obezbediti dodatne prihode.

Krkobabić je, kako piše u saopštenju, pohvalio plasiranje nove usluge iz segmenta IT poslovanja i naveo da takvi primeri potvrđuju opšteprihvaćeni stav da u Pošti nema viška radnika nego manjka posla, što je na prvom mestu izazov za menadžere.

Na današnjoj sednici Upravnog odbora Javnog preduzeća PTT saobraćaja "Srbija", na kojoj su istaknuti poslovni rezultati novoosnovane organizacione celine "Pošta NET", usvojen je novi Statut, usklađen sa osnivačkim aktom i Zakonom o javnim preduzećima.

Glavne novine Statuta, koji će biti dostavljen na saglasnost Vladi Srbije, odnose se na sticanje prava svojine i raspolaganja imovinom, kao i dvodomnu organizaciju Preduzeća.

Na sednici Upravnog odbora tog javnog preduzće izraženo je očekivanje da će uvođenje preraspodele odgovornosti i modernog načina upravljanja doprineti povećanju kvaliteta usluga, kao i još boljem finansijskom rezultatu kompanije.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image