Džoni svoje rođendanske poklone daruje Lani

Autor:

Za Nikolu Rankovića ste već čuli, a sada je važnije da ga poslušate: dođite na njegov rođendansko-humanitarni koncert za Lanu Nikolić, devojčicu koja ima aplastičnu anemiju, 30. novembra u IT clubu od 19 časova.

0
A- A A+

"Ako ste možda i `tvrdi na ušima` u srcu niste, zar ne? Sigurni smo da za humanost imate sluha. Pridružite nam se na Džonijevom rođendansko-humanitarnom koncertu za Lanu Nikolić. Uz sakupljanje priloga koji bi joj omogućili da pobedi aplastičnu anemiju, čekaju vas žestoka svirka i dobra zabava", stoji u pozivnom pismu malog rokera Nikole Rankovića, koji slavi 10. rođendan.

"Rođen sam pola srca u duploj nadi da život ipak ima lek ja trčim trku bez prednosti da rokenrolom osvojim svet. I ja sam dete iz novina, dete transplatacija i operacija. I ne volim što sam, kao i mnogi drugi, nebrigom institucija doveden u taj položaj, između novinskih strana i raznih reklama. Zbog toga želim da svoj dar za svirku, komponovanje i pisanje, da ono što mi je od boga dato, kao balans i snaga, iskoristim i promenim  način razmišljanja ljudi u Srbiji... Jer, deca imaju pravo na pomoć i pravo da uživaju u detinjstvu, umesto da se prerano nose sa životom. Meni je muzika pomogla da ostanem jak, a sada se nadam da će moja muzika pomoći Lani", kaže Džoni.

Šestogodišnja Lana Nikolić obolela je od veoma teškog oblika anemije i neophodna joj je hitna transplantacija koštane srži u inostranstvu.

Ukoliko želite da darujete Džonija za 10. rođendan najbolje je da:

1. Pošaljete SMS poruku na poseban humanitarni broj 4022, koji je aktivan u svim mrežama. Cena poruke je 100 dinara

2. Dođete na svirku (30. novembar od 19 časova, IT club, Savski nasip br. 7, Novi Beograd) jer sav prihod je namenjen za pomoć Lani Nikolić, a cenu karte određujete sami

3. U skladu sa svojim mogućnostima uplatite sredstva na namenski račun u Banca Intesa a.d. Beograd 160-1-73 s pozivom na broj: 51-102-0012682.1

Povezano

Sve vesti