"Paparaco lov" o "razbojniku i alkosu" Georgievu

Autor:

Okršaj između pevača i kamermana emisije "Paparaco lov" nastavljen u "mega specijalu" koji je bio posvećen "razbojniku i nelečenom alkoholičaru" - Vladi Georgievu. Pevač reagovao na Twitteru i uputio par oštrih reči naratoru Marku Konu.

36
A- A A+

U poslednjoj emisiji "Paparaco lov" koja je emitovana u četvrtak uveče, bili smo u prilici da čujemo sve što manje-više znamo o okršaju o kojem bruje mediji već dva dana.

"Saznali" smo da da je  "razbojnik" oteo kameru ekipi koja ga je pratila nakon dodele nagrada na Belom dvoru, da je podneta prijava protiv njega, da se "sprda na Twitteru", a onda pogledali dva "dokaza", tačnije ranije snimljena priloga koja "dokazuju" da je "nelečeni alkoholičar".

Ono što je "novo" jeste tvit u sred emisije od Vlade Georgieva upućen Marku Konu koji je narator u emisiji, a koji je glasio:

"Koliko si jadan jadove jadni #paparazzo_blow znaju li ti kući da si peder?".

Po završetku emisije pevač je napisao: "Je l' to bilo to? Mislio sam da ćete nešto pustiti, a ono Medo brundo mljacka za mikrofonom #paparazzo_blow jadno Medo. 'De ste majmuni".

Od momenta kada je oteo kameru ekipi "Paparaco lova", Vlado Georgiev je redovno obaveštavao javnost o  incidentu putem Twittera, a danas je čak pozvao sve da gledaju emisiju koja će mu napraviti besplatnu reklamu.

"Ne propustite večeras #paparazzo_blow jer će meni posvetiti pola emisije i besplatno me reklamirati. - 'de si majmune @DarkoMPopovic".

Povezano

Sve vesti