• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oni prave najbolje reklame

Izvor mondo.rs

"Intercontinental Advertising Cup", renomirani advertising festivala u svetu, završen je u četvrtak uveče u Beogradu proglašenjem najboljih radova iz 52 zemlje u 33 kategorije i dodelom glavne nagrade Grand CUP.

Na festival je prijavljeno ukupno 304 rada iz 52 zemlje. Radovi su bili svrstani u tri grupe - Product & Services (sa 17 kategorija), Best of Media sa 12 kategorija i Best of Ad making sa 8 kategorija. Dodeljeno se ukupno 33 CUP statua, a Grand CUP pripao je rad "I am Mumbai", agencije Taproot India.

mumbai
Izvor: YouTube

Sedmi po redu Festival The Cup nakon trogodišnjeg boravka u Istanbulu, odlučio je da svoje poverenje pokloni Srbiji i Beogradu, gde je održan po prvi put ove godine.

The Cup je specifičan po tome što su u selekciju ušli samo najbolji radovi sa četiri velika regionalna festivala: AdFest (Azija i Pacifik), FIAP (Južna Amerika), Art Directors Club of Europe i Golden Drum (Nova Evropa).  Međunarodni žiri sastavljen od članova žirija regionalnih festivala, koji su prethodno izvršili selekciju najboljih radova, ocenjivali su samo najbolje od najboljeg iz kreativne industrije iz 2013. godine u celom svetu.

Pored svetskih kreativaca na Festivalu su učestvovali i kreativni direktori iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije koji predstavljaju kreativni duh Balkana.

Predsednik žirija ove godine je bio Majkl Konrad (Michael Conrad), donekadašnji svetski kreativni direktor agencije Leo Burnett Worldwide a zatim osnivač i predsednik Berlinske škole kreativnog rukovođenja.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE