• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premijer: Najbolji uslovi za strane investitore

Izvor Tanjug

Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas je u Beogradu, na sastanku sa potpredsednicom Švajcarskog parlamenta Kristom Markvalder, rekao da je Vlada Srbije spremna da garantuje najbolje uslove za strane investitore.

Premijer je izrazio nadu da će Srbija postati još atraktivnije mesto za strane investitore i pozvao švajcarske komapnije da ulažu u našu zemlju, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Krista Markvalder je istakla da Švajcarska konfederacija podržava Srbiju na evropskom putu i pozitivno ocenila reformske procese koje sprovodi nova Vlada.

Teme razgovora bile su ekonomske reforme, kao i set reformskih zakona koji su usvojeni ili su u procesu usvajanja u Narodnoj skupštini. Na sastanku je bilo reči o situaciji u regionu Zapadnog Balkana, koja je ocenjena kao veoma stabilna.

Razgovaralo se i o zajedničkom predsedavanju dve zemlje OEBS-om i dogovorene su zajedničke aktivnosti tokom predsedavanja Srbije ovoj organizaciji u 2015. godini, navedeno je u saopštenju.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

AirFrance

Sto ima bataci :-D

Biljana

I Kina ima najbolje uslove za strana ulaganja, da li su njeni radnici srecni?Koliko je bilo samoubistava radnija koji rade u stranim fabrikama?Mnogo i to mladih ljudi.Vucic prica o dolasku stranih firmi, a ne o radnicima.Stranac dolazi da sto vise zaradi i uze a ne da da.Nije cilj imati posao. VEC OSECATI SE COVEKOM I ZIVETI PRISTOJNO OD SVOG RADA.Moze li se to u Srbiji?

special image