• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Devenport impresioniran merama za poslovnu klimu"

Izvor Tanjug

Šef Delegacije EU u Srbiji Majkl Devenport u razgovoru sa ministrom privrede Željkom Sertićem je rekao da je impresioniran dosadašnjim aktivnostima srpske vlade i merama na formiranju bolje poslovne klime, tvrdi Ministarstvo privrede.

Ministar Sertić je na to odgovorio da je jedan od ključnih srpskih zadataka primena EU standarda, saopštilo je Ministarstvo privrede.

Sertić i Devenport razgovarali su o ekonomskim reformama i evropskom putu Srbije, a Sertić je upoznao Davenporta sa aktivnostima svog ministarstva i Vlade Srbije usmerenih na stvaranje boljeg privrednog ambijenta, privlačenje investicija i završetak procesa privatizacije.

"Ekonomski razvoj Srbije je naš najvažniji cilj. U tom smislu, siguran sam da je primena standarda EU u Srbiji jedan od ključnih zadataka naše zemlje", naglasio je ministar Sertić, navodi se u saopštenju.

Davenport je, kako je navedeno, objasnio da je impresioniran dosadašnjim aktivnostima srpske vlade i merama na formiranju bolje poslovne klime. On se posebno interesovao za sudbinu preduzeća u restrukturiranju, kao i modalitetima regionalne privredne saradnje.

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Realista

Gledajući u nazad od Slobe pa na ovamo, zadnjih 25 godina fokus svake vlade u srbiji je bila ekonomija. Ajde probajte se prisetiti, pogledati neke arhivske snimke itd. KAKO JE MOGUĆE DA POSLE 25 GODINA FOKUSA NA EKONOMIJI OVA ZEMLJA SVAKOG DANA TONE SVE NIŽE I NIŽE? KOGA VIŠE LAŽETE? Ali lako je vama kad: "pleme moje, snom mrtvijem spava..." i kad nam je važnije šta zapad misli nego koliko nam je prazan novčanik i kojom ćemo magijom premostiti troškove svakog meseca.

Marko Marko

U drzavi odakle je ovaj ambasador, ovakvih zakona i ovako jadnih minimalaca nema. Ovde ce im za mrvice, raditi dobri srpski radnici. Ovde zakon sve stiti osim prava radnika. Ovi miljenici zapada ce totalno umazaditi nas narod.

ivan

Koliko je stranih investitora došlo i koliko su radnih mesta otvorili od kako je ova vlada ? Nama je dosta vašeg oduševljenja foleri.

special image