• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Magični ugao" u Knezu

Izvor mondo.rs

Izložba umetničkih fotografija koju organizuje udruženje "Čika Boca" svečano će biti otvorena u subotu, 18. oktobra od 11.45 časova, u ulici Knez Mihailovoj na platou ispred broja 10.

Izložba je nastala iz ideje MladiCa da sa svojim drugarima, koji se trenutno leče od maligniteta u Srbiji, podele atmosferu intimnih kutaka koji su ih osnaživali tokom borbe sa ovom bolešću.

MladiCe, mladi lečeni od raka u detinjstvu, već dve godine uspešno vode Internet radio "MladiCe" www.radio-mladice.rs, putem koga na inovativan i jedinstven način pružaju dvosmernu vršnjačku podršku svojim saborcima na dečjim onkologijama u Srbiji.

Tokom izložbe i aukcije biće odabrani najlepši radovi koji će ukrasiti "uglove" bolnica u kojima se leče deca sa malignitetom.

Udruženje "Čika Boca" će ove tri umetničke fotografije pokloniti Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, Institutu za majku i dete "Vukan Čupić" i Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Nakon izložbe će uslediti aukcija umetničkih fotografija za prikupljanje sredstava za dalji humanitarni rad udruženja.

Izložba je otvorena do 8. novembra 2014, stoga pozivamo sve zainteresovane da je posete i prepoznaju i svoje magične uglove gde sve što je teško postaje lakše.

Veliku zahvalnost za izvedbu izložbe dugujemo umetničkom fotografu Jeleni Ćalasan, kompaniji Vip mobile, Beogradskoj tvrđavi, Dunav osiguranju, kao i Opštini Stari Grad i svim dragim prijateljima koji su nam pomogli.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE